Gå til elevens oppfølgingslogg.
Den kan se slik ut:
I eksempelet over er Karianne både oppfølgingsansvarlig og aktør i tiltakene. Du kan gi andre brukere tilgang.Klikk på “+Gi tilgang til bruker”
Da får du opp et bilde med flere valg:
3. Søk opp den eller de som du vil gi ekstra tilganger til
4. Marker tilganger på høyre side
5. Klikk på “Tilkoble alle valgte brukere”
Hva betyr Type
Les og notat | Kan lese det man har fått tilgang til og legge til notat. |
Redigering | Hvis det er snakk om en bekymringsmelding* kan man endre status og begrunne beslutningen. Hvis det er en utfording man man legge til og evaluere tiltak. Kan legge til notat. Hvis man har fått tilgang til «Hele loggen» kan man også •Legge til utfordringer og tiltak •Legge til møte •Gi tilganger til andre brukere
|
Hva betyr Nivå
Hele loggen | Kan se alt innhold i loggen. Både det som ligger der nå, og det som blir opprettet i fremtiden. |
Valgte utfordringer og/eller bekymringsmeldinger | Gir deg mulighet til å gi tilgang til kun utvalgte bekymringsmeldinger* og/eller utfordringer.
|
Hva betyr Historikk
All historikk | Hvis det eksisterer historiske logger på eleven, vil man få tilgang til å lese disse. En logg blir historisk hvis man f.eks. overfører en logg fra en oppfølgingsansvarlig til en annen. Da blir det laget en kopi av den opprinnelige loggen, som blir den gjeldene, og den opprinnelige blir historikk. |
Ingen historikk | Ser kun gjeldene logg.
|
*All funksjonalitet knyttet til bekymringsmeldinger er tilleggsfunksjonalitet. Gjelder for brukere i Trøndelag og Innlandet.