Versjonssammenligning

Nøkkel

  • Denne linjen ble lagt til.
  • Denne linjen ble fjernet.
  • Formateringen ble endret.


I begynnelsen av august importeres data fra VIGO til Engage. Disse dataene legger seg i aktivitetene «Identifisering VG1» og «Identifisering VG2 og VG3», og du kan se informasjonen samlet i elevlisten eller i detaljert visning for den enkelte elev. Her ser du lett hvilke elever som er identifisert etter kriteriene i IKO-modellen.
I tillegg til å se informasjon i «Identifisering» inneholder dette skjemaet informasjon om eleven, som må vedlikeholdes. Bl.a. å markere om en elev trenger tettere oppfølging.
Du kan også laste ned samtaleguiden til elevsamtalen ved skolestart her og invitere eleven til vip24 Utforskeren.

...


Innholdet i «Identifisering» er en kombinasjon av data som blir importert, og som derfor ikke er redigerbart, og informasjon som lærer/IKO-ansvarlig oppdaterer ved behov.

      Kort og konkret beskrivelse av utfordringen

      Velg den kategorien som passer best for utfordringen. Det er mulig å kun velge en kategori. Disse kategoriene brukes i aggregerte rapporter.

      Beskriv målet som sier hva som kjennetegner at utfordringen er løst.

     Angi hvem som er informert om utfordringen.

    Beskriv tiltaket. Du kan opprette flere tiltak innenfor en utfordring.

    Velg den kategorien som passer best for tiltaket. Det er mulig å kun velge en kategori. Disse kategorienen brukes i aggregerte rapporter.

Image Modified   Angi dato for når tiltaket skal igangsettes, og når det skal evalueres.

Image Modified  Angi hvem som er ansvarlig for tiltaket. En aktør kan f.eks. være kontaktlærer, faglærer eller en annen person på eller         utenfor skolen.



  

Merk! Det er på denne siden du markerer om en elev trenger tettere oppfølging eller ikke. Det er viktig å vedlikeholde denne informasjonen i løpet av skoleåret. Les mer om det under Elever som trenger tettere oppfølging.

...