Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Den behandlingsansvarlige for personopplysningene du avgir og vi innhenter gjennom tjenesten er for deg som bruker din din arbeidsgiver feks. Kommune/fylkeskommune/Skoleeier. Conexus er databehandler  på vegne av den behandlingsansvarlige.

Conexus bruker tredjepartsleverandører for utvikling, drift og vedlikehold av tjenesten. Disse opererer alle i henhold til denne personvernerklæringen. Alle data som blir innhentet er informasjon vi trenger for at du skal kunne bruke og ha nytteverdi av Tjenesten.

Dette er data som for eksempel innloggingsdata, logging av bruk og andre elementer som nevnt i denne Personvernerklæringen.  Denne Tjenesten samler ikke inn eller behandler sensitive personopplysninger.

...

Informasjon vi samler og behandler

Behandlingen av personopplysninger som databehandleren gjør utfører på vegne av den behandlingsansvarlige, består i å registrere brukere og elever. Bruker- og elevopplysninger registreres og lagres og kan kobles til enkelte elementer, som kartlegginger, vurderinger og karakterer i løsningen.

...

Brukere kan bare få innsyn i personlig identifiserbare data identifiserbar informasjon i sin egen organisasjon i henhold til oppsett valgt av databehandlingsansvarlige.

...

Denne informasjonen kan inkludere:

Enhetsinformasjon

Vi samler informasjon om din enhet, som for eksempel maskinvaremodell, operativsystemversjonen, enhetens identifikasjonsnummer og mobilnettverksinformasjon, samt telefonnummer. Dette kan brukes til å knytte enhetens identifikasjonsnummer eller telefonnummer til kontoen din.

Logginformasjon

Når du bruker våre tjenester samler vi og lagrer opplysninger i server-logger. Dette inkluderer detaljer om hvordan du brukte våre tjenester, oppdragsdetaljer, IP-adresse, enhetsinformasjon og informasjonskapsler som kan identifisere nettleseren eller kontoen din.

Lokal lagring

Vi kan samle inn og lagre personlig informasjon lokalt på enheten din ved bruk av mekanismer som lagring for nettleser (inkludert HTML 5) og applikasjonsdatalagring.

Informasjonskapsler og lignende teknologier

Vi og våre partnere bruker teknologi for å samle inn og lagre informasjon når du besøker Conexus Engage, og dette kan omfatte bruk av informasjonskapsler eller lignende teknologier for å identifisere nettleseren eller enheten. Vi bruker også disse teknologiene til å samle inn og lagre informasjon når du samhandler med tjenester vi tilbyr til våre partnere, for eksempel audio/video-møte tjenester eller funksjoner som kan vises på andre nettstederInformasjonskapsler

Nettstedet benytter informasjonskapsler (såkalte cookies). Informasjonskapsler er en industri-standard som anvendes på svært mange sider på Internett. Informasjonskapslene som benyttes av dette nettstedet inneholder ingen informasjon som kan identifisere deg som person, og er ikke tilgjengelig for en tredjepart. Informasjonskapsler benyttes for å registere at du er innlogget, og til å gjøre visse tilpassinger som gjør det enklere å bruke nettstedet.

Vi bruker innebygde Azure-verktøy for å sikre monitorering av kvaliteten på tilgjengeligheten av tjenesten. Informasjon vi samler inn når du er logget på, i tillegg til informasjon vi får om deg fra partnere, kan være knyttet til kontoen din. Når informasjon er knyttet til kontoen din, behandler vi den som personlig informasjon. I analyseformål brukes kun aggregert informasjon.

Når gjelder personvernreglene

...

All sletting av registrert informasjon vedrørende elev og/eller bruker gjøres i henhold til instruks fra databehandlingsansvarlige.

 

All sletting av registrert informasjon vedrørende bruker gjøres av databehandlingsansvarlige.

 

databehandlingsansvarlig. All personidentifiserbar informasjon relatert til din bruk av tjenesten jmf. Informasjon informasjon vi får fra din bruk av våre tjenester blir i løpet av 3 måneder anonymisert etter at din konto er slettet.

 

Dersom du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp til sletting kan du ta kontakt med din lokale databehandlingsadministrator databehandlingsansvarlig i kommunen.

 

Overholdelse og samarbeid med regulerende myndigheter

...

Har du ytterligere spørsmål relatert til denne personvernerklæringen eller behandlingen av personlig informasjon i Conexus Engage kan du ta kontakt med oss på support@conexus.no

Definisjoner

For at du lettere skal forstå denne Personvernerklæringen har vi definert noen begreper:

...