Releasenotes - Overgang til Azure, alle produkter mars 2023

https://cxschool.atlassian.net/projects/ST/versions/10089/tab/release-report-all-issues

 

 

Hva er nytt?

Hei igjen!

 

At det har vært litt stille fra oss de siste ukene betyr ikke at vi har hatt ferie, så langt derifra. Faktisk har vi gjort et enormt teknisk løft på alle produktene våre ved å flytte de over i et helt nytt og moderne oppsett i Microsoft Azure. Det å bytte datasenter er i utgangspunktet ingen triviell jobb, men vi har gjennom godt koordinert arbeid, sterk intern kompetanseheving og gode samarbeidspartnere gjennomført migreringen med stil.

Noen utfordringer har vi selvsagt løpt inn i. Blant annet hadde vi noen utfordringer med responstid til Engage og Oppfølging de første dagene etter flyttingen som gjorde at enkelte strevde med å logge seg på løsningene. Vi fant ganske raskt ut hvor problemet lå, og løsningen på problemet var ganske enkelt å øke ytelsen på en av maskinene.

Denne type fleksibilitet er jo også en av de viktigste grunnene til at vi har gjort dette løftet med å flytte all drift over i Azure, muligheten til å raskt kunne oppskalere en tjeneste med økt kapasitet når det er behov er viktig for oss. I tillegg gir det oss en bedre base for fremtidig skalering av tjenester som vi ikke har hatt tidligere. Det kommer dere som kunder til gode!

En annen viktig grunn til å bytte plattform er også vår målsetting om å være best in class på personvern og datasikkerhet. Vårt nye oppsett følger anbefalte strukturer fra Microsoft, og er velkjent som bransjestandard for lignende tjenester. Det gjør oss enda tryggere på at sikkerheten og personvernet til alle våre kunder er ivaretatt.

Og sist, men definitivt ikke minst. Dette er et viktig skritt på veien mot prosjektet vi kaller CX-skole, hvor vi søker å bygge alle våre tjenester tettere sammen, slik at dere som kunder får en mer sømløs opplevelse i bruken av våre tjenester.

Spennende tider forut, vi er glade dere er med oss på reisen!

 

 

 

Når ble oppdateringen sluppet?

// dato for release

 

Hvor kan jeg finne mer informasjon?

https://cxdoc.atlassian.net/wiki/spaces/CO